ADIYAMAN / BESNİ - Dikilitaş Halil Ağar Ortaokulu

Nis

Okulumuzun bir köy okulu olması nedeniyle birçok zararlı haşere olmaktadır. Bu sebeple olası bir tehlikenin önüne geçmek için haşere ilacı okulumuz personeli Ramazan GEÇİD tarafından sıkılmıştır. Emeği geçen personelimize sonsuz teşekkür ederiz.

Nis

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli deprem sonucunda okulumuzun istinat duvarı hasar görmüştür. Hasar gören istinat duvarımız okulumuz personeli Haci DURĞUT ve Davut ŞAHİN tarafından onarılmıştır. Kendilerine çocuklarımız adına sonsuz teşekkür ederiz. Böylelikle olası bir kazanın önüne geçilmiş olundu.

Mrt

Dikilitaş Halil Ağar Ortaokulu Küçükler Kızlar Satranç Takımı, Adıyaman'da düzenlenen Okul Sporları Satranç Turnuvasında Adıyaman ikincisi olmuştur. Satranç sporunun doğasına göre bu büyük bir başarıdır. Sporcularımıza yüksek sabırları, keskin zekâları için teşekkür ediyor; hepimizi gururlandırdıkları için tebrik ediyoruz. Ayrıca bu çalışmaların öncüsü olan İngilizce Öğretmenimiz Fatih Koray BAYSA'ya çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz, Adıyaman'da düzenlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Yıldız Kızlar Dart kategorisinde il birincisi olmuştur. Bu başarının elde edilmesinde Beden Eğitimi Öğretmeni Serhat BOZKURT ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Çocuklarımızın Spor branşları hakkında detaylı bilgi sahibi olmalarını sağlamak ve spor bilincini aşılamak amacıyla okulumuzun girişinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Serhat BOZKURT'un katkılarıyla Beden Eğitimi ve Spor Panosu oluşturuldu.

Ock

15 Temmuz 2016 gecesinde, milli iradeyi ve demokrasimizi hedef alan hain darbe girişimi, milletimizin kahramanca mücadelesi sonucunda engellenmiş ve demokrasimiz kazanmıştır. Tarihe şanlı bir direniş olarak geçen bu mücadelede göğsünü siper, canlarını feda eden şehitlerimizi anmak, hatırlatmak ve unutturmamak hepimizin en önemli sorumluluklarından olmalıdır. İşte bu sorumluluk bilinciyle, okulumuzda “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü” programı düzenlendi.

Ock

"Bir Fidan Bir İnsan Kampanyası" kapsamında öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla zeytin fidanı diktik. Bu kampanyaya öncülük eden Müdür Yardımcısı Erkan ÇALIŞIR'a ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısının çıkmasında emeği geçen İngilizce Öğretmenimiz Fatih Koray BAYSA ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

BENAP kapsamında Aralık ayında işlenen değer "Saygı"dır. Bu kapsamda çalışma yapan Okul Öncesi öğretmenimiz Esra ÇELİK'e teşekkür ederiz.

Ara

Sınıf öğretmenimiz Cebrail ORTAŞ ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Serhat BOZKURT'un katıkılarıyla Sivil Savunma Tatbikatı gerçekleştirdik.

Ara

Okul - Veli işbirliğini arttırmak ve çocuklarımızın yaşadığı ortamı yakından görmek amacıyla veli ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bunda emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

12-18 Aralık tarihlerinde ülkemizde Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak kutlanmakta olup bu kapsamda okulumuzda tüm öğretmenlerin katılımıyla görkemli bir şeklide kutlandı.

Ara

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Serhat BOZKURT öncülüğünde "Doğa Yürüyüşü" gerçekleştirdik.

Ara

İngilizce Öğretmenimiz Fatih Koray BAYSA öncülüğünde ortaokul öğrencilerimiz ile birlikte geleneksel çocuk oyunlarından İSTOP Oyunu oynadık.

Ara

19.12.2023 tarihinde 8.sınıflara yönelik 4.Kazanım Değerlendirme Sınavını yaptık. Böylelikle LGS'ye giden zorlu maratonda çocuklarımızı hazır tutmaya çalışıyoruz.